Slide Cursuri personalizate de
endodontie microscopica
Slide CURS IZOLAREA
CU DIGA
DETALII
Slide CURS RETRATAMENT
ENDODONTIC ORTOGRAD
DETALII
Slide CURS MODULAR EDODONTIE
MICROSCOPICA
DETALII
Slide CURS ONE2ONE
IN YOUR OFFICE
DETALII
Slide CURS ONE2ONE
IN MY OFFICE
DETALII

CE ESTE ENDOLEARNING?

O platformă concepută pentru medicii stomatologi generaliști, medicii specialiști în endodonție, dar și pentru studenții care doresc să învingă obstacolele întâlnite în tratamentele endodontice. Deoarece tendințele actuale în endodonție au depășit demult curicula facultăților de medicină dentară, vă punem la dispoziție informații actualizate, tips & tricks în endodonție, dar și tehnici moderne.

Cui se adresează aceste cursuri?

Cursurile sunt concepute pentru studenți, medici stomatologi generaliști, dar și pentru medicii specialiști în endodonție.

De ce un astfel de curs?

Aspectele tehnice ale cursurilor EndoLearning sunt completate de demonstrații live și Hands-On.

Cum livrăm aceste cursuri?

Unui singur medic sau pentru un grup restrâns. Cursurile au fost gândite și create pentru cei care doresc să își upgradeze stilul și tehnicile de lucru.

Aspectele principale ale cursurilor

Diagnosticul în endodonție și planificarea tratamentului, anatomia și morfologia intracanalară, utilizarea microscopului în endodonție și multe altele.

CURSURILE NOASTRE EN

Depășește obstacolele întâlnite în tratamentele endodontice. Alege cursul de care ai nevoie cel mai mult!

No event found!
No event found!

[mc4wp_form id=”643″]

DETALII DESPRE ENDOLEARNING

Cine suntem, ce oferim, cum livram aceste cursuri, care sunt beneficiile cursantilor.

Dr. Lupu Sebastian

Dentsply Sirona Key Opinion Leader Dr. Sebastian Lupu are la activ numeroase cursuri de endodonție microscopică susținute atât la nivel național, cât și internațional. De asemenea, este medic endodont în cadrul Passionate Clinic din Iași.

Sală de curs proprie

Deținem propria sală de curs în cadrul clinicii Passionate Clinic din Iași. Pe parcursul desfășurării cursului veți avea la dispoziție toate materialele necesare, de la microscop operator, până la cel mai mic detaliu.

Microscop Operator

În cadrul cursurilor noastre folosim microscopul endodontic pentru o mai bună imagine a cazurilor lucrate practic. De asemenea, microscopul are propria camera ce furnizează imagini în cadrul sălii de curs.

Aprecieri ale clientilor nostri